Zelfliefde Vrouwencirkel

Wat een prachtige avond! Gisteravond kwamen 6 lieve, mooie vrouwen naar mijn eerste vrouwencirkel in Harfsen, waarvan het voor 5 vrouwen een nieuwe ervaring was. Het was een fijne, warme en liefdevolle avond. Ik geniet vandaag lekker na en voel me dankbaar voor deze mooie avond en het samenzijn met deze vrouwen.

We maakten een mooie reis naar binnen. Naar de stilte in ons, de rust, naar de stem van ons hart, onze intuïtie, die zo goed weet wat goed voor ons is en wat we nodig hebben. Wat een liefdevolle boodschappen kregen we. Om meer ruimte te maken voor onszelf, om te ontspannen, om het pad van ons hart te volgen, om te stralen en om meer voor onszelf te zorgen.

Wat is het voedend en helend om als vrouwen samen te komen in een cirkel! Waar iedere vrouw mag zijn wie zij is, met alles dat geuit wil worden. Waar we met aandacht naar elkaar luisteren, elkaar horen en elkaar zien.

De roos was ons anker deze avond. Ze was er fysiek bij, in geur en haar energie was voelbaar in de meditatie. Alle vrouwen mochten de zachtheid en warmte van de roos in hun hart toelaten en ontvangen. Wat een prachtige, helende energie, dankjewel lieve roos!

Als afsluiting mochten alle vrouwen ontspannen en de helende klanken van mijn tonguedrum en koshi’s ontvangen. Zodat iedereen vervuld, ontspannen en met nieuwe inzichten naar huis ging. Ik voelde me vervuld en vreugdevol dat ik deze vrouwencirkel mocht organiseren en ik voelde me ook dankbaar voor de lieve woorden die ik mocht ontvangen.

Wees welkom bij een van mijn vrouwencirkels, lieve vrouw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *