Vrouwencirkels

In een vrouwencirkel komen we als vrouwen samen om ons te verbinden met onszelf, met elkaar en met alles dat er in deze avond in de cirkel tot leven wil komen vanuit onze kracht en kwetsbaarheid. Het is een ontspannende avond voor jezelf, waarin je mag zijn wie je bent, met alles dat je denkt, voelt en ervaart. Je mag delen wat er in je om gaat, maar dit hoeft niet. Jij bepaalt zelf wat je inbrengt en wilt ontvangen. Iedere vrouw neemt haar eigen plek in.

Ik creëer een veilige, warme bedding waarin we samen zijn. Zodat jij na deze avond, de week kunt beginnen met een vervuld hart, zelfliefde en ruimte voor jouw verlangens.

Het programma van de vrouwencirkel zal bestaan uit een of meerdere meditaties, deelronde(s), een helend ritueel, muziek en/of klankontspanning. Ik stem dit iedere keer af op het thema en de groep.

Wat een vrouwencirkel is kan ik met woorden beschrijven, maar je zult het pas echt begrijpen als je het zelf ervaart. Ook zal iedere vrouwencirkel een iets andere ervaring zijn en je bewustzijn en heling brengen op verschillende thema’s of lagen in jouw zijn.

Ik organiseer twee verschillende soorten vrouwencirkels; losse thema avonden en seizoenscirkels waarbij we een aantal keer met een vaste groep samen komen om een reis door het seizoen te maken (zie de informatie onderaan op deze pagina).

Wil jij een plek in een van de cirkels innemen?

Word jij blij van een van deze vrouwencirkels? Wil jij je samen met andere vrouwen verbinden, van elkaar leren en inspireren? Je bent van harte welkom om je aan te melden en samen deze reis te maken!

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@waarachtignatuurlijk.nl. Als je nog vragen hebt of twijfelt of dit iets voor je kan zijn, welkom om contact met me op te nemen zodat we samen kunnen afstemmen of het je past of (nog) niet. Lijkt het je fijn om zelf samen met een groep vrouwen/vriendinnen/collega’s samen te komen in een vrouwencirkel? Dan kun je ook contact met mij opnemen om te bespreken om in afstemming met jullie een vrouwencirkel te organiseren.

Alle vrouwencirkels vinden plaats op zondagavond van 19.30 – 21.30 uur in een fijne, warme ruimte ‘Schoolt’ in Dorpshuus Hoeflo in Harfsen. Ik zie er naar uit om je te zien in de cirkel! Liefs Dieuwke

Agenda Vrouwencirkels

Zondag 16 juni: Vrouwencirkel, aanmelden mogelijk!

Vrijdag 21 juni: Midzomerviering bij de Struintuin in Harfsen (nog 2 vrije plekjes)

Zondag 30 juni: Vrouwencirkel, reserveer jouw plek!

Zondag 7 juli: 3e avond Vrouwencirkel Zomer

Meld je aan via info@waarachtignatuurlijk.nl.

Nieuwe data volgen op deze agenda en via Instagram/Facebook. Wil je een mailtje hierover ontvangen? Dan ontvang ik graag je gegevens per email.

Vrouwencirkel avond

Eens per twee weken organiseer ik op zondagavond een vrouwencirkel. Een cirkel kan in het teken staan van een bepaald thema. Maar het kan ook vanzelf ontstaan op de avond zijn. Je kunt je per keer aanmelden als het thema jouw aanspreekt en/of als je behoefte hebt aan het samenkomen in een vrouwencirkel. De data en thema’s vind je op de agenda. Na aanmelden ontvang je per mail meer informatie over de bijeenkomst.

  • Jouw liefdevolle investering voor een vrouwencirkel avond is 25,- en betaal je vooraf aan de vrouwencirkel.

Vrouwencirkel Seizoen (3 avonden)

  • In deze vrouwencirkel van drie bijeenkomsten reizen we met elkaar door de tijd en betekenis van de natuur in het seizoen. Hiermee creëren we bewustzijn van de natuur in onszelf. Want de cyclus van de natuur speelt zich ook af in ons. Wij zijn de natuur. De Vrouwencirkel Zomer start op zondag 26 mei. Meer informatie lees je hier.
  • In deze vrouwencirkel komen we 3 keer samen (iedere 2 weken) en maken we met een vast klein groepje vrouwen (max. 6) een reis in de natuur van het seizoen, waarbij we meebewegen met het jaarwiel, de kennis en rituelen van onze voorouders, de Kelten/Germanen.
  • Jouw liefdevolle investering voor de Vrouwencirkel Zomer van 3 avonden is 99- en betaal je vooraf. Bij deze reeks vrouwencirkels ontvang je tussen de bijeenkomsten in een ondersteunde oefening voor meer diepgang in de reis die we samen maken.
  • Ook krijg je nu als cadeautje een gratis Reiki afstandshealing na afloop van de cirkels! 🙂