Vrouwencirkel Zomer (3 avonden)

Vrouwencirkels Zomer

In deze reeks van 3 vrouwencirkels komen we met een vaste groep vrouwen (max 6) samen om ons meer te verbinden met de energie van de (aankomende) zomer, van het element vuur en de zon. We maken samen een reis in onszelf, langs een aantal thema’s waarbij de verbinding met ons hart centraal staat. We bewegen daarbij mee met de kennis en rituelen van onze voorouders (Kelten/Germanen) die zo in verbinding leefden met de natuur en daarmee met zichzelf.

Iedere cirkel zal bestaan uit een of meerdere meditaties, deelrondes, een ritueel, inzichtkaarten, muziek, klank en ontspanning.

De cirkels vinden plaats op zondag 26 mei, zondag 9 juni en zondag 7 juli van 19.30 – 21.30 uur in een fijne en warme ruimte in het Dorpshuus Hoeflo in Harfsen.

Een leuke toevoeging is om deel te nemen aan de Midzomerviering op vrijdagavond 21 juni bij de Struintuin in Harfsen. We komen dan samen met vrouwen om de langste dag van het jaar te vieren met eten, muziek, een ritueel, gezellig samenzijn en ontspanning. Meer informatie volgt binnenkort!

  • Deze liefdevolle investering in jezelf voor de Vrouwencirkel Zomer kost je 99 euro.
  • Je ontvangt tussentijdse oefeningen om je nog dieper met de thema’s te kunnen verbinden. Ook zal iedere vrouw als cadeautje een Reiki afstandshealing ontvangen na afloop van deze reeks.
  • Wees welkom! Ik ontvang je vragen en aanmelding graag per mail naar Dieuwke info@waarachtignatuurlijk.nl.
  • Er zijn nog 2 plekjes vrij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *