Over mij

Mijn naam is Dieuwke Besselink, 38 jaar en momenteel wonend in het mooie Harfsen (Gld), de plek waar ik als kind opgroeide. Ik ben een vrouw, moeder en co-ouder van een prachtige zoon van 5 jaar. Vanuit een diep hartsverlangen mag ik het leven geven aan mijn praktijk ‘Waarachtig Natuurlijk’ voor Reiki sessies, vrouwencirkels en zoveel meer dat nog gecreëerd wil worden. Op deze plek wil ik in de wereld brengen wat er vanuit mijn hart geuit en geleefd wil worden. Dat doe ik met liefde, zuiverheid, zachtheid en toewijding.

Mijn pad

Als kind had ik altijd het idee (een diep weten) dat ik op aarde ben met een reden. Dat ik hier iets belangrijks kom doen en dat ik de kracht in me heb om dit tot uiting te brengen. Ik begreep nooit wat dit betekende. Maar in het werk dat ik deed bleef steeds het gevoel terugkomen dat ik niet helemaal tot bloei kwam. Terwijl ik van binnen wist dat ik wel met zelfvertrouwen in mijn kracht kan staan.

In 2021 raakte ik in een burn-out, omdat ik vastliep op allerlei gebieden in mijn leven. Mijn levensenergie stroomde niet meer. In het helingsproces dat daarop volgde (en voortduurt), leerde ik weer naar de stem van mijn intuïtie luisteren, omdat ik diep van binnen wist dat dit de enige weg was naar bevrijding en levensenergie. Ik herinnerde me weer dat ik als mens een spiritueel wezen ben, dat verbonden is met alles om me heen. Toen ik me volledig overgaf aan dit weten en mijn spirituele pad, ontvouwde zich stap voor stap steeds meer mijn zielsmissie. Met Waarachtig Natuurlijk start ik om dit uit te dragen.

Foto’s door Life by Iloon