Reiki

Reiki is een eeuwenoude Japanse healingmethode waarbij door middel van handoplegging de energie in het lichaam in balans wordt gebracht en het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd. Je ligt hierbij met je kleding aan op een behandeltafel.

Reiki is pure levensenergie, de bron van al het leven. Het werkt op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Het geeft jou precies wat jij nodig hebt op het moment dat jij de Reiki ontvangt. Dat kan ontspanning en rust zijn, het oplossen van blokkades in de energie en het weer laten doorstromen van levensenergie. Ook kun je inzichten krijgen in wat jouw lichaam jouw vertelt, wat jij nodig hebt om meer jezelf te zijn of wat jouw verlangens zijn.

Reiki is geschikt voor iedereen, jong en oud. Wanneer je twijfelt of Reiki jou kan helpen, neem dan gerust even per mail contact met me op.

Reiki sessie

In een Reiki sessie stem ik mij af op jouw energie, waardoor het jouw precies geeft wat jij op dat moment nodig hebt. Jij hoeft niets te ‘doen’, je hoeft alleen deze liefdevolle energie te ontvangen. We beginnen de sessie met een kort gesprek, om even aan te komen en inzicht te krijgen in wat er nu bij je speelt en wat de sessie jouw mag brengen. Waardoor jij na de sessie meer helderheid, ontspanning en rust ervaart. Ik maak in de sessie ook gebruik van o.a. meditatie, inzichtkaarten, essentiële oliën, muziek en klank.

  • Een Reiki sessie duurt 1,5 uur en deze liefdevolle investering in jezelf kost je 85 euro.
  • De sessie vindt plaats in een fijne, lichte ruimte in het Dorpshuus Hoeflo in Harfsen.
  • Afspraken plan ik op dinsdag (10u, 13u, 15u), woensdag (10u, 13u, 15u) en donderdagochtend (10u of 11u). In overleg kunnen we een andere dag/tijdstip plannen.
  • Voor meer informatie en een afspraak, mail mij op info@waarachtignatuurlijk.nl.

Afstandshealing

Reiki is niet gebonden aan tijd en ruimte. De energie kan ook gestuurd worden op afstand. Een afstandshealing is ook heel fijn om te ontvangen en heeft hetzelfde effect. Tijdens een afstandshealing ben jij gewoon thuis, op een plek waar je kunt liggen en ontspannen om de Reiki energie te ontvangen. Vooraf bellen we met elkaar voor een kort gesprekje. Daarna ontvang jij de healing die ongeveer 15 minuten zal duren. Na afloop bellen we weer met elkaar om onze ervaringen te delen en de behandeling af te ronden. Een afstandshealing helpt je loslaten, waardoor jij je na afloop lichter, rustiger en meer ontspannen voelt. Ook krijg je vaak nieuwe inzichten die je meer helderheid geven.

  • Een afstandshealing duurt ongeveer 30 minuten en deze liefdevolle investering kost je 35 euro.
  • De afstandshealing plannen we op een moment dat ons allebei past, overdag of in de avond.
  • Heb je interesse? Stuur me dan een berichtje op info@waarachtignatuurlijk.nl.
  • Wil je meer informatie of even overleggen, dan hoor ik het ook graag!

Ervaring van Ilona

Ik heb deze zomer een reiki behandeling van Dieuwke mogen ontvangen. De rust & warmte die je voelt als je bij haar binnen komt geeft je gelijk een veilig gevoel. Door eerst samen te mediteren en een kopje thee te drinken voelde ik me veilig, ontspannen en geaard. Hierdoor kon ik de Reiki behandeling volledig voelen. Wauw. Wat een fijne energie heb ik gevoeld. Als laatste nog heel fijn met elkaar kunnen delen wat we beide hebben ervaren. Het heeft me veel gebracht, op vele lagen, zelfs waar ik het niet van had verwacht. Dankjewel daarvoor! 🧡🙏

Ervaring van Godalin

Ik ben meer in contact met mezelf gekomen en kan beamen dat het een heel duurzaam positief effect heeft op mijn hele zijn. Ik ben trotser op mezelf en wie ik ben. Ik ben dichtbij mijn innerlijk kompas gekomen en of er minstens bewuster van geworden waarmee en hoe ik bezig ben en naar voelen te willen leven. Bewustwording en invulling van levensbelangrijke aspecten, zoals veiligheid, vertrouwen, liefde, geluksgevoel, zijn en voelen. Dit is mede te danken aan het veilige en open contact en de gesprekken voor en na de handoplegging. Hierdoor heeft de Reiki sessie zelf nog meer richting, zijn en voldoening gegeven. Dankjewel Dieuwke.

Ervaring van Jantine

Ik heb Reiki mogen ontvangen van Dieuwke. Het was een fijne ervaring. Vooraf een aardende oefening gedaan die ik blijf doen. Een ontspannen, rustige sfeer en liefdevolle aanraking. Het bracht me een paar inzichten en er kwamen emoties los. Twee dagen erna besloot ik mijn agenda leeg te maken wat me zeer goed beviel.