De Dans van Wilde Vrouwen


Voor alle dansende wilde vrouwen en alle vrouwen met een diep verlangen naar de dans als wilde vrouw.

Deze woorden stroomden door mij heen de dag na de Wild Woman Dance die Styleformation in Zutphen organiseerde op 7 december 2023. Het was een unieke avond. Een avond volop initiaties. Voor mij een nieuwe ervaring om me zo vrij en veilig te voelen om intuïtief, sensueel en speels te dansen, omringd door allemaal sterke, mooie vrouwen. Zo dichtbij mijzelf, zo in mijn lichaam en verbonden met mijn hart om vanuit daar bewegingen te laten ontstaan. Zoveel plezier!

Ik herinnerde me hoe fijn ik het altijd al heb gevonden om te dansen. En hoe ik dit te laatste jaren gemist heb. Maar nu dit vuur weer aan is, weet ik zeker dat ik de komende tijd heel veel wil gaan dansen!

En lieve vrouw (en lieve man), als jij dit ook mist en hiernaar verlangt, wens ik je toe dat hiermee jouw vuur ook aangewakkerd wordt.. Dankjewel aan alle wilde, lieve vrouwen die erbij waren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *