Vrouwencirkel Ostara ‘voeden en verzorgen’ 🌱🍀🌳

Onszelf voeden en verzorgen. Dat was het thema van de tweede Ostara vrouwencirkel gisteravond. En wat was het al voedend voor ons allemaal om met elkaar samen te komen in de cirkel! ❤️ Om onszelf dat te gunnen. Tijd en ruimte te nemen daarvoor.

Ikzelf merkte dat ik steeds meer vertrouwen voel nu ik een aantal keer cirkels heb georganiseerd. Waardoor ik nog meer mijn kracht kan voelen (in plaats van onzekerheid) en meer kan genieten van de avond.
Het klaarmaken van de ruimte en het altaar voelt altijd al zo fijn om te doen. Maar als de andere vrouwen dan binnenkomen, dan voelt het compleet, kloppend en voel ik de warmte van het samenzijn.

We stonden stil bij onze intentie voor deze lente. En in de meditatie maakten we contact met de natuur en dat wat we nodig hebben de komende tijd om onszelf te voeden en verzorgen zodat ons verlangen werkelijkheid kan worden. Om te veranderen hebben we bewustzijn nodig over onszelf en ons gedrag en soms willen eerst emoties gevoeld worden om in beweging te komen naar iets nieuws. Groeipijn, maar zo helend.. Ook is het nodig om keuzes maken. Om ergens mee te stoppen, om iets nieuws te doen. Die keuzes kunnen groots zijn of heel klein. Ieder op haar/zijn eigen tempo. Vertrouw op jezelf dat je precies weet wat jij nodig hebt. Zodat jouw prachtige bloem tot volle bloei kan komen! 🪷

Vandaag is het ook nog eens nieuwe maan in Ram en een zonsverduistering. Op kosmische niveau is er veel in beweging en dat kun je ook voelen in jouw leven. Een krachtige dag om intenties te zetten en keuzes te maken om in je kracht te staan! Dat wens ik je ✨☀️💛

Voel je nieuwsgierigheid naar wat een vrouwencirkel jou kan brengen? Je bent zo welkom! Met je kwetsbaarheid en je kracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *