1e Vrouwencirkel Zomer – het hart ❤️

Mijn hart is blij! Ze geniet enorm na van de warmte die gisteravond voelbaar was tijdens de eerste avond van de Zomer cirkels.

Ik voel me dankbaar dat ik deze avond mocht creëren en faciliteren.
Ik ben trots op de vrouwen die aanwezig waren, hun hart openstelden met kracht en kwetsbaarheid.
Ik voel zo het verlangen om nog veel meer van deze prachtige avonden te organiseren voor en met vrouwen! ✨🙏❤️

Deze avond stond in het teken van ons hart. We bewegen van de lente naar de zomer. Van het element lucht naar vuur dat verbonden is met ons hart. Waar gaat ons innerlijke vuur van aan? En waar hebben we het over als we spreken over ons hart.. Ons fysieke hart, ons energetische hart (hartchakra), ons spirituele hart (essentie en intuïtie) en hoe zij met elkaar samenhangen.

Vuur, zomer en ons hart staat voor mij ook voor creatiekracht. Ik voelde dat onze creativiteit aangeborreld mocht worden en daarom maakten we contact met ons hart door haar te gaan kleien. In een mooie mediatie begeleidde ik de vrouwen naar een diepere verbinding met hun hart. Ze mochten iets losmaken uit hun hart dat hen belemmert het hart te laten stromen. En daarna maakten zij hun eigen prachtige hart vol liefde ❤️‍🔥

Ik was diep geraakt door de schoonheid en verhalen van ieders hart! De diversiteit en originaliteit. Wow! En dat ik dit in beweging heb gebracht door mijn eigen hart te volgen.. Het doet me even denken aan het ‘vlinder effect’. En ik wil nu ook mijn dankbaarheid uiten aan lieve @marleenbosch_ruimtevoorzijn, voor de bedding in haar vrouwencirkels (en daarbuiten), mede waardoor ik mijn hart steeds meer heb leren openen, volgen en laten spreken 🙏🌹.

We sloten af met een klankontspanning. Mijn intuïtie vertelde me vooraf dat ik voor de harten van deze vrouwen mocht gaan drummen en er kwam ook een klank door. Ik voel me nog onzeker over mijn stem, maar ik heb mijn hart gevolgd en dat voelde fijn en kloppend. Alle vrouwen gingen geïnspireerd en ontspannen naar huis.

Lieve mensen, luister naar de fluisteringen van je hart.. Jij bent alle liefde zo waard! Spring in dat vuur, ook al is het doodeng.. Je wordt gedragen op het pad waar jouw hart sneller van klopt ✨🌟✨.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *